ASCAVI Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Presentació del web
ASCAVI Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Presentació del web
Enoteca > Bibliografia
Hem preparat la bibliografia a partir de les consultes llençades al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC). Aquest catàleg consorciat agrupa un seguit de biblioteques que pertanyen a entitats públiques i privades dels Països Catalans, procurant-nos una informació exhaustiva sobre la documentació disponible i facilitant-nos, si és el cas, la seva consulta.

Les cerques us les presentem força generals i predefinides, tal com s'han demanat al catàleg per matèries. D'aquesta manera per a cada cerca obtinguda, tal com figura a l'enunciat, podrem accedir a la seva totalitat, o bé triar per format, per llengua, per país de l'editor, o per data. Tota aquesta informació addicional la trobarem situada al marge esquerra de la pàgina.

En canvi, la informació que apareix al marge dret, classificada com etiquetes, ens dona la possibilitat d'escrutar altres matèries, és a dir navegar dins de l'àrea de coneixement en la qual estem buscant i trobant informació. També ens pot ajudar el fet que ens va guardant i llistant la informació que hem anat consultant.

Un cop hem seleccionat un títol, entrem i el trobarem descrit i amb la localització del document. Podem guardar-lo en una llista, i d'aquí ens permet enviar-lo per correu electrònic.

Matèries seleccionades:

Els homes són com els vins: l''edat amargueja els dolents i millora els bons.

Marc Tul·li Ciceró

vinyes
 
© 2013 Associació Catalana del Vi - Tel.: 93 204 00 16 - info@ascavi.cat
© 2013 Associació Catalana del Vi - Tel.: 93 204 00 16 - info@ascavi.cat