ASCAVI Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Presentació del web
ASCAVI Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Presentació del web
Qui som
El 4 de febrer de 2007 es va constituir l'Associació Catalana del Vi, durant un acte celebrat al castell de Milmanda, a la Conca de Barberà. L'acte va segellar el compromís dels vuit socis fundadors amb el projecte i va culminar amb la lectura i aprovació del Manifest de l'Associació Catalana del Vi o Manifest de Milmanda on es recullen els ideals que ens mouen i la missió que volem dur a terme.

A la gent de l'Associació ens uneixen dues passions: el vi i Catalunya. El nostre lema així ho afirma "Pel vi des de Catalunya, per Catalunya des del vi".

Fundadors de l'ASCAVIPensem que el vi és molt més que una beguda: és part indestriable de la nostra identitat com a poble. D'aquí la idea de vincular, o millor dit, de reforçar el vincle històric entre el vi i la societat catalana. Creiem que el vi és un pont de cultura que ens uneix amb la resta de pobles d'Espanya i d'Europa. Veiem el vi com un dels elements identitaris que ens ha acompanyat al llarg de la història.

Així doncs, des de l'Associació duem a terme una tasca de promoció de la cultura del vi, com a part de la cultura del país, però també com a producte de la terra que reforça una indústria molt important, precisament perquè l'entenem com a cultura viva, de present i de futur, que manifesta la seva vitalitat a través del batec diari del sector del vi i del cava.

Estem convençuts que una bona manera de fer país és precisament reivindicant, promovent i divulgant el coneixement del món del vi. Animem al seu consum moderat i saludable, que els científics han verificat sobradament i encoratgem a descobrir tota la cultura i la tradició que hi ha darrera cada ampolla. Us convidem a fer-ho amb nosaltres, amb els homes i dones de l'Associació Catalana del Vi.

Fundadors de l'ASCAVI
Si vols viure molt, guarda una mica de vi ranci i un vell amic.

Pitàgores


Manifest de Milmanda
 
© 2013 Associació Catalana del Vi - Tel.: 93 204 00 16 - info@ascavi.cat
© 2013 Associació Catalana del Vi - Tel.: 93 204 00 16 - info@ascavi.cat